preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

KONCERT SUPERTALENTI DILETANTI

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Pribeg  datum: 2. 5. 2011. 21:06

DON 2011

  :: opširnije :: 


objavio: Damir Jelenski  datum: 23. 3. 2011. 08:28

DON 2011

POZIV NA SURADNJU

 

Poštovani i dragi prijatelji, roditelji, dobri ljudi!

 

Pozivamo vas da nam se pridružite u organizaciji humanitarnog koncerta čiji bi prihod išao u korist Kuće Svetog Josipa za nezbrinutu djecu iz Hrvatskog Leskovca. Organizacija ovakvog spektakla je izuzetno zahtjevna za profesionalce, a kamoli za učenike i profesore pa vas molimo za pomoć. Osim što vas pozivamo da nam se pridružite na samom koncertu i kupovinom ulaznice pomognete djeci bez roditelja, pozivamo vas i da nam pomognete u okvirima svojih mogućnosti na neke od sljedećih načina:

 

Za kvalitetno organiziranje koncerta trebamo iznajmiti dvoranu na 3 dana za probe i koncert (tražimo sponzora koji bi preuzeo troškove iznajmljivanja adekvatne opreme i osvjetljenja - razglas, pojačala, prijenosne mikrofone, mix pult i dr., automobil – kombi na 4 dana za prijevoz organizatora, opreme, gostiju i izvođača, tiskanje plakata, ulaznica i popratnih materijala, medijsko praćenje događaja – tiskani, radijski i televizijski mediji, mali domjenak za naše goste iz Kuće Svetog Josipa i izvođače (naši i danski učenici), osvježenje za izvođače tijekom proba i nastupa – hrana, mineralne vode i sokovi, materijale za scenografiju i kostime.

 

Osim opreme, trebali bismo i stručnu pomoć majstora rasvjete, glazbenog majstora za mix pultom, vozače na dan koncerta (s vlastitim automobilima), grafičkog dizajnera za osmišljavanje tiskanih materijala.

 

Poštovani i dragi prijatelji, roditelji, dobri ljudi!

 

Ako imate dobru volju, sredstava i mogućnosti pripomoći našoj humanitarnoj akciji, molimo vas da se javite Gimnaziji Tituša Brezovačkog, ravnatelju (485 19 37), profesorici Jadranki Jurić (tel: 4812 976), na e-mail gimnazija.titusa.brezovackog@zg.t-com.hr, u tajništvo 4852 410 ili na fax 4852 410.

S poštovanjem i zahvalnošću,

 

učenici, profesori, Organizacijski odbor i ravnatelj Gimnazije Tituša Brezovačkog

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Pribeg  datum: 2. 2. 2011. 08:20

DON 2011

PISMO NAMJERE

 

ORGANIZACIJA HUMANITARNOG KONCERTA UČENIKA GIMNAZIJE TITUŠA BREZOVAČKOG IZ ZAGREBA ZA DJECU BEZ RODITELJA "Kuće  Svetog Josipa za nezbrinutu djecu" iz Hrvatskog Leskovca POD NAZIVOM 

 

„Supertalenti - diletanti“

 Poštovani!

         Svake godine 19.ožujka, na blagdan sv. Josipa, obilježavamo Dan škole. Ove  školske godine na taj je dan i završetak Dana otvorene nastave te bismo voljeli sve to obilježiti svečanim humanitarnim koncertom učenika naše škole. U našoj školi djeluje dramska skupina, veliki zbor i brojni glazbeno talentirani učenici koji će upriličiti koncert čiji bi prihod išao u prilog Kuće Svetog Josipa za nezbrinutu djecu, Leskovački brijeg 15, u Hrvatskom Leskovcu.

 Budući da je sv. Josip zaštitnik obitelji, a ova ju djeca nažalost nemaju, vjerujemo da bi naši učenici i njihovi roditelji rado pripomogli u organizaciji koncerta i prikupljanju sredstava za dobrobit onih kojima je pomoć potrebna.

Učenicima naše škole bila bi čast i zadovoljstvo prikazati djelić svojega kreativnog potencijala svojim kolegama, profesorima i roditeljima, a zadovoljstvo bi bilo još veće kada bi se pritom skupila određena sredstva, čime bi mališanima bez roditelja pokazali da im žele sretno djetinjstvo i odrastanje, nalik na njihovo.  

 

 Poštovani,

veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na humanitarni koncert „Supertalenti - diletanti“  u organizaciji Gimnazije Tituša Brezovačkog, a pod pokroviteljstvom Gradskog poglavarstva grada Zagreba.

Učenici dramska radionice pod vodstvom profesorice Sandre Vukić Gjeldum i učenici glazbene radionice pod vodstvom profesorice Jane Tanodi u kojoj sudjeluju školski zbor te mladi pjevači, pripremili su i osmislili dramsko-glazbeni spektakl kojeg naši učenici i profesori poklanjaju djeci iz Kuće svetoga Josipa za nezbrinutu djecu iz Hrvatskog Leskovca.

Pozivamo Vas i Vaše prijatelje da nam se pridružite 18. ožujka 2011. godine u 18,00 sati u kino dvorani Studentskoga centra, Savska cesta 25, Zagreb, kako bismo svi zajedno bili što brojnija publika koja će mališanima iz Kuće svetoga Josipa pružiti što više materijalne pomoći, ali i ljubavi i pažnje. Pomozite nam da ih uvjerimo kako se snovi mogu ostvariti ako se u njih dovoljno snažno vjeruje i ako su uz njih dobri ljudi.

 

Cijena ulaznice za humanitarni koncert je 30,00 kuna.

Pozivamo vas da nam se priključite osobno i ispred institucije u kojoj radite te nam pomognete u što boljoj organizaciji humanitarnog koncerta bilo kao gledatelj ili suorganizator, bilo kao sponzor ili pokrovitelj. Vjerujemo da je dobra volja u svima nama velika i da svi zajedno malim ljudima želimo uljepšati uskrsne blagdane kada već to neće moći učiniti njihovi roditelji.

Veselimo se susretu i unaprijed zahvaljujemo.

S poštovanjem i zahvalnošću,

Gimnazija Tituša Brezovačkog

Ravnatelj Damir Jelenski, prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Pribeg  datum: 2. 2. 2011. 08:19

DON 2011

HUMANITARNI KONCERT UČENIKA GIMNAZIJE TITUŠA BREZOVAČKOG IZ

           ZAGREBA ZA DJECU BEZ RODITELJA U "Kući svetog Josipa za nezbrinutu djecu" iz        

      Hrvatskog Leskovca POD NAZIVOM 

 

„Supertalenti - diletanti“

 Poštovani!

 

         Svake godine 19. ožujka, na blagdan sv. Josipa, obilježavamo Dan škole. Ove je  školske godine toga dana i završetak naših Dana otvorene nastave te bismo voljeli sve to obilježiti svečanim humanitarnim koncertom učenika naše škole. U našoj školi djeluje veliki zbor i brojni su za glazbu talentirani učenici, i svi će zajedno izvesti koncert čiji će prihod ići  „Kući svetog Josipa za nezbrinutu djecu“, Leskovački brijeg 15, u Hrvatskom Leskovcu.

 Budući da je sv. Josip zaštitnik obitelji, a ova ju djeca, nažalost, nemaju, vjerujemo da bi naši učenici i njihovi roditelji rado pripomogli u organizaciji koncerta i prikupljanju novčane pomoći za dobrobit onih kojima je pomoć potrebna.

Učenicima naše škole bit će čast i zadovoljstvo prikazati djelić svojega kreativnog potencijala svojim kolegama, profesorima i roditeljima, a zadovoljstvo bi bilo još veće kada bi se pritom skupila i novčana pomoć, čime bi djeci bez roditelja pokazali da im žele sretno djetinjstvo i odrastanje, nalik na njihovo.  

 

 Poštovani,

veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas na humanitarni koncert „Supertalenti - diletanti“

 u organizaciji Gimnazije Tituša Brezovačkog.

Dramska radionica pod vodstvom Sandre Vukić Gjeldum, glazbena radionica profesorice Jane Tanodi, u kojoj sudjeluju školski zbor te mladi pjevači i glumci naše škole, osmislila je i pripremila ovaj koncert.

Pozivamo vas i vaše prijatelje da nam se pridružite 18. ožujka 2011. godine, u 18,00 sati u kino dvorani Studentskoga centra (Savska cesta 25, Zagreb) kako bismo svi zajedno bili publika koja će za štićenike „Kuće svetog Josipa“ skupiti novčanu pomoć i tako im pokazati da nisu sami. Pomognite nam da ih uvjerimo kako se snovi mogu ostvariti ako se u njih dovoljno snažno vjeruje, i ako su tu i dobri ljudi.

 

Cijena ulaznice za humanitarni koncert je 30,00 kuna.

 

Za predbilježbu i rezervaciju ulaznice pošaljite e-mail na adresu gimnazija.titusa.brezovackog@zg.t-com.hr i navedite broj ulaznica koje naručujete.

Ulaznice se mogu preuzeti u školi, u računovodstvu.

 

Pozivamo vas da nam se priključite osobno i u ime institucije u kojoj radite te nam pomognete u što boljoj organizaciji humanitarnog koncerta bilo kao gledatelj ili suorganizator, bilo kao sponzor ili pokrovitelj.

 

Veselimo se susretu i unaprijed vam zahvaljujemo.

 

S poštovanjem i zahvalnošću,

                                                          Gimnazija Tituša Brezovačkog i ravnatelj

                            Damir Jelenski, prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Pribeg  datum: 2. 2. 2011. 08:21
 


Korisni linkovi
Lista linkova je prazna

TražilicaKalendar
« Listopad 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Oglasna ploča

Arhiva dokumenata

Anketa
Koji dan u tjednu najviše volite?
preskoči na navigaciju